RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

"ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 156 KG....ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ"


Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 44χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη χθες το βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σε σχέση με την υπόθεση των 156 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό.

Ο 44χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του, αναφέροντας ότι σκοπός του είναι να αποδείξει την αθωότητά του.
Ο επιχειρηματίας αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε γνώση της ύπαρξης των ναρκωτικών και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς που χρίζουν λεπτομερούς διερεύνησης.
Όπως εξάλλου αναφέρθηκε από τον αστυνομικό ανακριτή, εκτιμάται πως η μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε ποτέ στην Κύπρο προέρχεται από καρτέλ ναρκωτικών της Λατινικής Αμερικής που είχε τελικό προορισμό άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος καταζητείτο από την περασμένη Πέμπτη, όταν μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού εντόπισαν 156 κιλά κοκαΐνης σε ηλεκτρογεννήτριες.
Για την υπόθεση, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της αποθήκης στην οποία βρίσκονταν τα κιβώτια, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ