RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

SPORTGYM - Ο No1 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Ο πολυχώρος που όλοι περιμένατε έφθασε. Το SportGym στην περιοχή Ιδαλίου, ο καταλληλότερος χώρος για όλη την οικογένεια εμπλουτισμένος από όλα αυτά που θα σας κάνουν να απολαμβάνεται την κάθε στιγμή....

Ανακαινισμένος νέος Πολυχώρος παιχνιδιού, ψυχαγωγίας αλλά και γυμναστικής.... πανέτοιμος να φιλοξενήσει όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας, αλλά και εσάς όλους που ψάχνεται κάτι ψυχαγωγικό και σχεδόν λίγα λεπτά έξω από την πρωτευουσα.

Απλα δεν ειναι μονο Γυμναστηριο..!! 6 Διαφορετικοι χωροι οπου μπορεις να Γυμναστης . Να Κολυμπησεις , Τα παιδια να ειναι σε ενα Παιχνιδοχωρο , Να παιξεις Ποδοσφαιρο και να Χαλαρωσεις με την μουσικη αλλα και το Δροσερο Ποτο σου σε αυτο τον Υπεροχο Χωρο...!!!


Οι εκπαιδευτικές Δραστηριότητες του SportGym στην περιοχή Ιδαλίου που προσφέρονται καθημερινά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, έχουν στόχο την καλλιέργεια και ανάπτυξη των ικανοτήτων αλλά και τη φαντασία του κάθε παιδιού ξεχωριστά βάση της προσωπικότητας του.


Επίσης ένα άκρως διαμορφωμένο γυμναστήριο μπορεί να σας εντάξει στο πρόγραμμα του την ώρα που η σύζυγός αλλά και τα παιδιά απολαμβάνουν τον απίστευτα ψυχαγωγικό παιδότοπο που φτιάξαμε για εσάς....Για πληροφορίες 22 522704 ή κάντε κλικ εδώ