RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΜΙΛΗΣΕ" Η ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Πολύωρη ήταν η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των τεσσάρων ατόμων που δολοφονήθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην Αγία Νάπα, από άγνωστα πρόσωπα.  

Οι τέσσερις νεκροτομές, ξεκίνησαν γύρω στις 15:00 το μεσημέρι και έλαβαν τέλος στις 21:30 το βράδυ. Οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ήταν οι ιατροδικαστές που διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τις νεκροτομές.  
Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, διενήργησε τη νεκροτομή επί των σορών της Σκεύης Χατζηευθυμίου και του Αλβανού δράστη.  
Η άτυχη 39χρονη, έφερε μόνο ένα τραύμα, στο κεφάλι, το οποίο ήταν αρκετό για τον ακαριαίο θάνατό της.  Ο Αλβανός 41χρονος δράστης, φέρει και εκείνος ένα μόνο θανατηφόρο τραύμα, στην θωρακική χώρα.  
Ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους, διενήργησε τη νεκροτομή επί των σορών του επιχειρηματίας Φάνο Καλοψιδιώτη, και του αστυνομικού, Ηλία Χατζηευθυμίου.  Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, δέχθηκε πάνω από 10 σφαίρες, και συγκεκριμένα 12, σε διάφορα μέρη του σώματός του.  Ο άτυχος αστυνομικός, Ηλίας Χαυζηευθυμίου, δέχθηκε 6-8 πυροβολισμούς, σε διάφορα μέρη του σώματός του, χωρίς να δεχθεί πυρά στο κεφάλι.  
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 22:10 το βράδυ της Πέμπτης, ο Φάνος Καλοψιδιώτης, 51 χρόνων, ο λοχίας Ηλίας Χατζηευθυμίου, 46 χρόνων, που υπηρετούσε στο Γραφείο Συλλογής Πληροφοριών του Αρχηγείου Αστυνομίας και η σύζυγός του, Σκεύη Χατζηευθυμίου, 39 χρόνων, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, βρίσκονταν σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα.      
 Άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν στο εστιατόριο και πυροβόλησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν ο Καλοψιδιώτης, το ζεύγος Χατζηευθυμίου και ένας 41χρονος από την Αλβανία, που φέρεται να είναι ένας από τους δράστες.  Κατά την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 37χρονος, μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί στη ΜΜΑΔ και βρισκόταν στο ίδιο μέρος, όπως και ένα πρόσωπο που συνόδευε τον Καλοψιδιώτη.  Η κατάσταση της υγείας του μέλους της ΜΑΑΔ, που ήταν εκτός υπηρεσίας, θεωρείται κρίσιμη, παρόλο που υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.  Μεταξύ άλλων, υπενθυμίζεται ότι καταζητείται από την Αστυνομία, ο 48χρονος Αλβανός Aleks Burreli, ο οποίος φαίνεται να είναι ο δεύτερος δράστης, ο οποίος εισήλθε μαζί με τον 41χρονο εντός του εστιατορίου, γαζώνοντας τον Φάνο Καλοψιδιώτη και το ζεύγος Χατζηευθυμίου.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ