RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ SHOWTIME - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ?

Οι οδηγοί έδωσαν σήμερα ο ένας στον άλλο, όταν αντιλήφθηκαν ότι πρατήριο βενζίνης στη Λευκωσία, πωλούσε εκ παραδρομής προφανώς, καύσιμα προς 0,17 σεντ το λίτρο.  

Το μηχάνημα, αντί για 1,17 το λίτρο η αμόλυβδη χρέωνε 0,17 σεντ, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές από αυτοκίνητα, που γέμιζαν με λιγότερο από 5 ευρώ.  

                    Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ SHOWTIME-CY 

Οι πινακίδες εγγραφής των αυτοκινήτων που επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο πρατήριο, μπορούν εύκολα να εντοπιστούν, το ίδιο και οι ιδιοκτήτες τους, αφού υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.  
Ερωτηθείς, ο συντονιστής του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Γιώργος Στυλιανού, απάντησε ότι την ζημιά του πρατηριούχου δεν θα πρέπει να κληθούν να την πληρώσουν οι οδηγοί, οι οποίοι εισήλθαν στο πρατήριο και γέμισαν τα’ αυτοκίνητα τους στην αναγραφόμενη τιμή.  Εάν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να αναπληρώσει τη ζημιά, μπορεί να αποταθεί στην εταιρεία διανομής καυσίμων, η οποία ουσιαστικά θα αξιολογήσει το αίτημα του και θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να τύχει αποζημίωσης, σημείωσε ο κύριος Στυλιανού.tvonenewsLIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ