RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΖΑΝΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ LIVE ΤΟΥ X FACTOR

Είναι ένα από τα κυπριακά αστέρια που παραμένουν με την αξία τους στο X Factor Ελλάδος. Η Χριστίνα Ζαντή με την ίσως πιο καθαρά λαική - και όχι μόνο - φωνή μέσα στο τηλεοπτικό show του ΣΚΑΙ καταφέρνει να μαγεύει τόσο τους Κύπριους όσο και τους Ελλαδίτες τηλεθεατές.

Η ίδια βρίσκεται εκεί με την αξία της και είναι έτοιμη να "πολεμήσει" με ότι "όπλα" διαθέτει και με αρχηγό, ποια άλλη, την εκπληκτική Τάμτα προκειμένου να φθάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Άλλωστε, η Κύπρος είναι δίπλα της και την στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Η νεαρή τραγουδίστρια από τη Λεμεσό, ανοίγει την καρδιά της αποκλειστικά στο ShowTime-cy και μιλάει για όλα. Για την Τάμτα, τον Σάκη Ρουβά αλλά και τα όσα βιώνει και θα βιώσει μέσα από το πιο δυνατό τηλεοπτικό show, το X Factor.

Χριστίνα μου πως είναι η μέχρι τώρα πορεία σου στο X Factor και πως νιώθεις που η καθαρή φωνή που διαθέτεις κατάφερε να αγαπηθεί τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα....


Για την μεχρι τωρα πορεια μ στο X Factor νιωθω ιδιαιτερη τιμη και χαρα που συνεργαζομαι με καταξιωμενους καλλιτέχνες. Και δεν παυει να ειναι ενα πανεπιστημιο το x factor οπου συνεχως μαθαινεις πραγματα για το χωρο και να βελτιωνεσαι.

Ποιας τραγουδίστριας τραγούδια πιστεύεις θα είναι πρόκληση για σένα να πεις σε ένα από τα επόμενα live....

Μεγαλη προκληση για μενα θα ηταν σε ενα απο τα live να τραγουδησω τραγουδι της Πεγκυ Ζηνα αφου αγαπω την ιδια και τα τραγουδια της ενω θα ακουσω  live και την κριτικη της.


Η Τάμτα δείχνει όχι μόνο να σε στηρίζει αλλά και να σε λατρεύει.... Πως είναι η συνεργασία σας και πόσο έτοιμη είναι ο νικητής του X Factor να είναι από την ομάδα της...

Με τη Ταμτα έχω μια καταπληκτική συνεργασία . Είναι ένα σπάνιο και ικανό άτομο. Όπως έχουμε δει η Ταμτα κέρδισε με την ομάδα της το X Factor στη Γεωργια,  οπόταν ξέρει το τρόπο και έχει θεωρώ τις γνώσεις να το κερδίσει και τώρα.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ - ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Τι θα πει για σένα νίκη και πόσο βλέπεις την αγάπη του κόσμου στην Κύπρο....

Νίκη για μένα είναι το γεγονός ότι πλέον βρίσκομαι στους 10 finalist του παιχνιδιού και οι στιγμές που ζω κάθε μέρα μαζι με ολα τα παιδιά τους κριτές μας και τη παραγωγή του ΣΚΑΙ που είναι συνεχώς στο πλάι μας.

Η Κύπρος δείχνει να σε στηρίζει και να σε αγαπά.... Ποιο μήνυμα τους στέλνεις ?

Στην Ελλαδα και την Κυπρο μου θελω να πω ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνουν καθημερινά και υπόσχομαι τα καλύτερα !!!!! Ο κόσμος είναι τα πάντα σε αυτο το show. Αυτος αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει Τιποτα δεν είναι δεδομένο γι αυτο χρειαζομαι την στιριξη ολωνων και ποσο μαλλον της γενετειράς μου.

Πες μου για τον Σάκη Ρουβά, πόσο άνετος και φιλικός είναι.... κι αν σου είπε κάτι που δεν θα ξεχάσεις ποτε

Για το Σακη μουυυ, τι να σου πω τωρα χαχα. Μεγαλη αγαπη !!! Ειναι απιστευτα φιλικος ηρεμος και αληθινος και για να μην ξεχναμε ειναι ενας Σουπερ Σταρ. Το σημαντικοτερο πραγμα που βλεπω στο Σακη οταν εχουνε το live ειναι οτι στη σκηνη μετα το τραγουδι μας , μας εμψυχωνει πολυ πραγμα το οποιο χρειαζομαστε ολα τα παιδια εκεινη τη στιγμη!!
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ