RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ


Ως ιδιαίτερα σοβαρή αξιολογεί η Αστυνομία την υπόθεση του τετραπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Νάπα, με θύμα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, ένα μέλος της Δύναμης και τη σύζυγό του, καθώς και έναν αλλοδαπό, που φέρεται να είναι εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι από δύο.

Σε δηλώσεις του το μεσημέρι, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η εγκληματική ενέργεια για να απαντηθούν ερωτήματα, τα οποία προκύπτουν. Πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση την οποία διερευνούμε με κάθε προσοχή και σοβαρότητα, πρόσθεσε.
Όσον αφορά τους δράστες της επίθεσης, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «ήταν δύο ή τρεις, είναι κάτι το οποίο εξετάζεται», ενώ πρόσθεσε ότι ο εντοπισμός όσων εμπλέκονται αποτελεί προτεραιότητα.
Ερωτηθείς αν προβληματίζει την Αστυνομία η παρουσία μελών της Δύναμης στο χώρο, με ένα άτομο που την έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «θέλει λεπτό χειρισμό το όλο θέμα» και επανέλαβε ότι «για μας είναι μια σοβαρή υπόθεση και σαν μια τέτοια αντιμετωπίζεται».
«Όντως υπάρχουν ερωτήματα, τα οποία αναμένεται να απαντηθούν» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι η Αστυνομία πρέπει να μείνει απερίσπαστη για να επιτελέσει το δύσκολο ανακριτικό έργο, το οποίο βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας, οι έρευνες και εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σύλληψη κάποιου προσώπου.
Είπε παράλληλα ότι οι προσπάθειες της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος είναι συνεχείς.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ