RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

O νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι ένα "ακατέργαστο διαμάντι", ένα αστέρι o οποίος κάνει έξι χιλιάδες εκατό γκελάκια. Η μπάλα είναι στον αέρα για 1 ώρα 1 λεπτό και 58 δευτερόλεπτα χωρίς να αγγίζει ποτέ το έδαφος.  

Είναι ο Μάριος Δημητριου 24 ετών και ασχολείται με το ποδόσφαιρο απο τα οκτώ του χρόνια. Άρχισε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ στις οποίες παρέμεινε μέχρι και τα 18 του χρόνια. 
Δυστυχώς, η ξενομανία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η κατάταξη του στην Εθνική Φρουρά δεν τον  άφησε να προχωρήσει και να υλοποιήσει το όνειρο του που είναι να παίξει - όπως του αξίζει - στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. 

Μετά την απόλυση του από τον στρατό όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο ShowTime-cy "Έχασα πολύτιμο χρόνο, ξανάρχισα το ποδόσφαιρο σε ομάδα της 4ης κατηγορίας Κύπρου, αφού το γεγονός οτι καθόμουνα δύο χρόνια δεν μου άφηνε πολλές επιλογές για πιο πάνω κατηγορίες".
"Μετά απο μία επιτυχημένη χρονια, στην οποία σκόραρα έντεκα goal βοήθησα την ομάδα στην άνοδο της στην τρίτη κατηγορία. Τον επόμενο χρόνο πήρα μεταγραφή σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Κύπρου αλλά δυστυχώς δεν πήρα τις αναμενόμενες ευκαιρίες και νιώθοντας αδικημένος αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω στην πρώην μου ομάδα η οποία αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία". 

Είναι αστέρι της στρογγυλής "Θεάς" 

Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες της Κύπρου εκτός απο την πρώτη κατηγορία και έχει στα πόδια του γεμάτες χρονιές και πολλές εμπειρίες. Παίζει στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης όπως επίσης πίσω απο τον επιθετικό. 


"Δυστυχώς μεγάλος αριθμός Κύπρίων ποδοσφαιριστών χάθηκαν ή αναγκάστηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε πιο κάτω κατηγορίες ελπίζοντας πως κάποτε θα βρεθούν στην πρώτη κατηγορία. Έυχομαι οτι καλύτερο σε κάθε Κύπριο ποδοσφαιριστή και το μόνο που ζητώ και ελπίζω είναι να βρώ σύντομα μια ομάδα πρώτης κατηγορίας, για να ενταχθώ αρχικά στο ρόστερ της, και με σκληρή δουλειά και πίστη να δείξω τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες μου." 
Έχει δίψα και αυτό μας κάνει δύο φορές να θέλουμε να προβάλουμε το άστρο που κρύβει μέσα του... Άλλωστε, δεν λέμε πως ο τολμών νικά... ;  LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ