Όργιο φημών εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την τύχη του γιου της Πωλίνας, Απόστολου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια έχει να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και τέσσερις μέρες και ζει ώρες αγωνίες αναμένοντας νέα του.
Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο 21χρονος ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή, όμως δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Πωλίνα.
apostolospolina.jpg

Αμέσως επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία, ώστε να πληροφορηθεί αν ο γιος της επιβιβάστηκε ή όχι στο αεροπλάνο, όμως έπεσε σε τοίχο, αφού η εταιρεία αρνήθηκε να της παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία, μιας και ο Απόστολος είναι ενήλικος.

Η Πωλίνα επιχείρησε να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τον γιο της, όμως το κινητό του τηλέφωνο λειτουργεί μόνο στη Σκωτία, κι έτσι μιας και δεν έχει καταφέρει να μάθει νέα του εδώ και τέσσερις μέρες, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, όπου θέλησε να δηλώσει την εξαφάνιση του γιου της.
polina-gios-708.jpg
Εκεί οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι τυπικά δεν μπορεί να δηλώσει την εξαφάνιση ενός ανθρώπου που δεν μένει στην Ελλάδα. Ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως οι ελληνικές αρχές μεταβίβασαν αίτημα προς τις αρχές της Γλασκώβης, ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες.
Πάντως, είναι μια υπόθεση περίεργη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα σενάριο.ΣΤΑΡ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ