RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ.....


Γύρω στις 16:30, πέντε Τουρκοκύπριοι, επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στο δρόμο της κτηνοτροφικής περιοχής Σωτήρας, αντιλήφθηκαν πως άγνωστο αυτοκίνητο του καταδίωκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία των Τουρκοκυπρίων στην Αστυνομία, θέλοντας να αποφύγουν το άγνωστο αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα, κατευθυνόμενοι προς το χωριό Φρέναρος.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, το άγνωστο όχημα, κτύπησε στο πίσω μέρος του οχήματος των παραπονούμενων, με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των παραπονούμενων, η καταδίωξη συνεχίστηκε στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου, όπου σε κάποιο σημείο, το όχημα των πέντε, ανακόπηκε από το άγνωστο όχημα.
Όπως υποστήριξαν οι Τουρκοκύπριοι, τρία πρόσωπα εξήλθαν του άγνωστου αυτοκινήτου και κρατώντας ρόπαλα, τους επιτέθηκαν και τους κτύπησαν, προκαλώντας ελαφρούς τραυματισμούς σε δύο από αυτούς.
Οι άγνωστοι, φέρεται να προκάλεσαν επίσης, ζημιές στο αυτοκίνητο των παραπονούμενων, οι οποίοι κατάφεραν να ξεφύγουν και να καλέσουν την Αστυνομία.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Η Ελληνοκυπριακή πλευρά να βρει τους δράστες

Σε σχέση με το περιστατικό, η «προεδρία» στα κατεχόμενα εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «γίνεται μεγάλη ζημιά στις σχέσεις των δύο κοινοτήτων από τέτοιες μεγάλες ή μικρές επιθέσεις και η υλική αποζημίωση μόνο δεν είναι αρκετή». Προστίθεται ότι είναι ευθύνη της ελληνοκυπριακής πλευράς να βρει τους δράστες, να τους δικάσει και να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τέτοιες επιθέσεις.
Οι «αρχές» του ψευδοκράτους, αναφέρεται, «επικοινώνησαν αμέσως με την ελληνοκυπριακή πλευρά και έλαβαν πληροφόρηση για την επίθεση και την κατάσταση της υγείας των Τουρκοκυπρίων».
Το ψευδοκράτος ζήτησε από την Αστυνομία να διερευνηθεί η καταγγελία και «να γίνουν όλα όσα απαιτούνται για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες το συντομότερο δυνατό».
Αναφέρεται επίσης ότι ένας από τους πέντε Τουρκοκύπριοιυς επέστρεψε στα κατεχόμενα αμέσως μετά την επίθεση και οι άλλοι τέσσερις πήγαν στην Αστυνομία στις ελεύθερες περιοχές όπου έκαναν επίσημη καταγγελία. Οι τέσσερις επέστρεψαν στα κατεχόμενα στις 20:00 την Παρασκευή.
Σημειώνεται ακόμα ότι η «προεδρία» παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε συνεργασία με τη Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Εγκληματικότητα και την ψευδοαστυνομία.24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ