RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ - Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....


Στην πορεία Περπατώ και Προσφέρω έδωσε χθες το «παρών» της η Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, και η εμφάνισή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Τι κι αν η θερμοκρασία έδειχνε πάνω από 30 βαθμούς κελσίου, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε με χειμερινό λουκ, τραβώντας, όπως αναμενόταν, τα βλέμματα των παρευρισκομένων.
Φορώντας τζιν παντελόνι, τζιν πουκάμισο και ασορτί καπέλο, η κα Αναστασιάδη κατάφερε για ακόμη μια φορά να γίνει το κέντρο της προσοχής. Αυτή τη φορά, ωστόσο, για όλους τους λάθος λόγους…

Στην ομιλία της η κ. Αναστασιάδη ανέφερε πως τα έσοδα από τις φετινές πορείες θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ, "ενός συνδέσμου που με την πολύχρονη δράση του έκανε πράξη το όραμα του για προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών σε εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη ζωή, προσβλέποντας στη συμπαράσταση και τη στήριξη των υπολοίπων".

"Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε χρέος όλοι να συμπαρασταθούμε, ενισχύοντας τα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ, γιατί ο καρκίνος κτυπά την κάθε πόρτα και δεν αφορά μόνο τους άλλους", συμπλήρωσε.24news LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ