RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΑΝΩΜΑΛΟ - ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Διερευνά μια νέα σοβαρή υποθεςη παιδοφιλίας η αστυνομία . Υπο κράτηση τέθηκε 37χρονος ο οποίος φέρεται να καταχράστηκε την εμπιστοσυνη που του έδειχνε η μητέρα 11 χρόνου κοριτσιού και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικα την ανήλικη. 

Η διερεύνηση αρχισε ύστερα απο πληροφορίες πολιτών που είδαν τον 37 χρονο να προσεγγίζει σεξουαλικα ανήλικη σε εστιατόριο.Εντοπιστηκαν φωτογραφίες selfie που τον δειχνουν να φίλα το κορίτσι στο στόμα. Απο τις έρευνες και μαρτυρίες προέκυψε οτι ο ύποπτος φιλούσε την ανήλικη στο στόμα και την χάιδευε σε διαφορα μέρη του σώματος συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών οργάνων.¨εφημερίδα Πολίτης .
Εδω πρεπει να επισημάνουμε κάποια γεγονότα.
1. Συγχαρητήρια στους πολίτες που κατάγγειλαν την συμπεριφορά του υπόπτου οταν τον είδαν σε εστιατόριο, που τους θύμιζε σεξουαλικη εκμεταλλευση παιδιου , στην αςτυνομια. Αν διαβάζετε αυτη την ανάρτηση απλα να πω οτι πιθανοτατα να σώσατε ενα παιδι απο σεξουαλικη κακοποιηση.
2. ´ Απόλυτη εμπιστοσυνη ειχε η μητέρα του παιδιου στο 37 χρονο για να την παιρνει βόλτες, εστιατόρια, θάλασσα. ´Δεν αφήνουμε επαναλαμβανομενα ποτε μονο του ενα 11 χρονο κορίτσι με οποιοδήποτε ενήλικα άντρα για βόλτες, θάλασσα, εστιατόρια !Το να ειναι παντρεμένος με παιδια, ηταν η πρώτη του αντίδραση, δεν σημαινει τιποτα.
3. Το οτι οπως αναφέρεται, ηταν συγγενικό πρόσωπο του παιδιου ερχεται να επιβεβαίωςει αυτο που ήδη γνωρίζουμε - οτι σε σχεδον 90% υποθέσεων σεξουαλικης κακοποιησης οι θύτες προέρχονται απο τον κύκλο εμπιστοσύνης του παιδιου.
3. Η υπεράσπιση οτι " μου ζητούσε η μικρη να της δείξω πως φιλούν στο στομά ειναι ανάξια σχολιασμού.
4. Οπως μας εχουν ενημερώσει για την προσωποκράτηση του υπόπτου θα αναμενουμε να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της υπόθεσης.
5. Αυτη η υποθεςη δειχνει πως η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θεματα σεξουαλικης κακοποιησης συμβάλλει στην προστασία των παιδιων και ειναι μια τεραςτια επιτυχία της εκστρατείας Ενα Στα Πεντε του Συμβουλιου της Ευρωπης αλλα και των πολλών προσπαθειών που ξεκίνησαν στη χώρα μας εδω και χρονια.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ