RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ....

Ασθενής χαμηλή πίεση και ισχυρό νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές.

 Σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές, στα ορεινά και στα ανατολικά συνεχίζει να υπάρχει η πιθανότητα για τοπικές βροχές. Δεν αποκλείονται και τοπικές καταιγίδες.
 Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι όπου σύντομα θα ενισχυθούν σε 4-5 μποφόρ. Στα παράλια από την Πάφο μέχρι την Αμμόχωστο οι ριπές θα φτάνουν τα 6-8 μποφόρ. 
Η θερμοκρασία γύρω στους 22-23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις όπου αναμένονται να δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στην χιονίστρα θα πέσει στους 2 βαθμούς και δεν αποκλείεται να σχηματιστεί λίγος παγετός.
Αύριο, Σάββατο αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα θα δίνουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Το ισχυρό νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα συνεχίζει. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο κατά 1-2 βαθμούς περίπου.
Από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δίνουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακά αισθητή άνοδο.
Από την Πέμπτη μέχρι και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και πολύ θερμός.
www.kitasweather.com
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ