RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΡΩΗΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ TO ΕΛΑΜ

Ένας παλαίμαχος άσος του Κυπριακού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις βουλευτικές εκλογές του Μάη.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της Εθνικής Κύπρου Μάριος Χαραλάμπους κατέρχεται ως υποψήφιος του κόμματος για την  εκλογική περιφέρεια της Λεμεσού.
Ο Μάριος Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1969 και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αμυντικούς του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε αγωνιστεί και ως κόφτης.


Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και  από μικρός ξεχώρισε για το πάθος και τη δύναμη που είχε στο παιχνίδι του.
Έκανε ντεμπούτο την περίοδο 1987 - 88 και μάλιστα σκόραρε κι ένα γκολ στη νίκη της ομάδας του με 2-0 με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι.



Αγωνίστηκε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέχρι το 2000  και ακολούθως αγωνίστηκε σε Καβάλα, Ολυμπιακό, ΑΕΛ, και ΕΝΠ, ενώ φόρεσε και 60 φορές τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου, σκοράροντας δυο γκολ.  tvonenewsΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ