RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....

  Μια επικίνδυνη εστία μικροβίων και μάλιστα κρυφή σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας, εντόπισε η κάμερα του ΑΝΤΕΝΝΑ. 

Οι κάτοικοι ανησυχούν για την υγείας τους, ενώ ο Δήμαρχος Λευκωσίας διαβεβαίωσε ότι άρχισε έρευνα για το θέμα.

 Όπως κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤΕΝΝΑ, τεράστια μάζα σκουπιδιών είναι «καμουφλαρισμένη» με αλουμίνια περίφραξη, σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας.       
Συγκεκριμένα, σε ένα άδειο χωράφι στη Λεωφόρο Λάρνακος, στοιβάζουν τα σκουπίδια του Κοιμητηρίου Κωνσταντίνου και Ελένης.   
Όπως μπορείτε να δείτε και από τα πλάνα, τα σκουπίδια είναι πάρα πολλά, δημιουργώντας μια τεράστια εστία μικροβίων, επικίνδυνα για την υγεία.    

Οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών, ανέφεραν στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ότι ανησυχούν για την υγεία τους, ενώ ένας από αυτούς μας είπε ότι επικοινώνησε και μάλιστα πολλές φορές με τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς αποτέλεσμα.    Σε επικοινωνία που είχε το ant1iwo με το Τμήμα Παραπόνων του Δήμου Λευκωσίας, μας ανέφεραν ότι είναι ενήμεροι για την κατάσταση και ότι δέχθηκαν παράπονα για τον συγκεκριμένο σκουπιδότοπο.   Το ant1iwo επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, ο οποίος μας τόνισε ότι θα διερευνήσει άμεσα το θέμα προς επίλυσή του. ant1wo ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ