RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ....

Επεισόδια ξέσπασαν στο Μολενμπέκ, το άντρο  των τζιχαντιστών, όταν ακροδεξιοί κατέβηκαν σε κεντρικούς δρόμους με σύνθημα «απέλαση των ισλαμιστών». 

Συγκρούστηκαν με διαδηλωτές αντιρατσιστικής πορείας.  Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα που φορούσε μαντήλα. Ακούστηκαν ουρλιαχτά  και όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν την τραυματία.  Οι άνδρες των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών προσπάθησαν να διακόψουν την πορεία του, όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε την γυναίκα.  
Λίγο νωρίτερα υποστηρικτές ξενοφοβικών κινημάτων συγκεντρώθηκαν στο Μολενμπέκ , το θύλακα των τζιχαντιστών, το μέρος που ζούσε ο συλληφθείς τρομοκράτης των επιθέσεων στο Παρίσι, Σαλάχ Αμπντεσλάμ  και φώναζαν  συνθήματα κατά του Ισλάμ. Ακριβώς απέναντί τους δεκάδες Βορειοαφρικανοί πραγματοποίησαν αντι -διαδήλωση.  
Η βελγική αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες συλλήψεις. Ίδια εικόνα και στην πλατεία Χρηματιστηρίου όπου πραγματοποιήθηκε  μία ακόμα πορεία κατά του ρατσισμού.  «Είναι εντελώς παράνομο και αθέμιτο να το κάνεις αυτό. 
Να προστατεύεις τους φασίστες και να συλλαμβάνεις ανθρώπους που ήρθαν εδώ να διαδηλώσουν ειρηνικά» λέει ο Γιάννης Στεφάνου, κάτοικος των Βρυξελλών.  Για λόγους ασφαλείας οι συγκεντρώσεις απαγορεύτηκαν από τις αρχές των Βρυξελλών, με τον φόνο ότι  θα επαναλαμβάνονταν οι ταραχές της περασμένης Κυριακής.star ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ