RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Για όσους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν του οδικό δίκτυο ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης των λωρίδων βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, αμέσως μετά τη γέφυρα της Πέτρας του Ρωμιού, τμήμα μήκους 500μ περίπου, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. 

Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Την ίδια στιγμή, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αλάμπρας μέχρι τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.
Στη Λάρνακα, λόγω εργασιών αναβάθμισης της λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ στην Αραδίππου, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.
Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, αυξημένη πρωινή κίνηση.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ