RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Μπορεί η πρώην γυναίκα του να τον συγχώρεσε, αφού της έκαψε το αυτοκίνητο μετά τον χωρισμό τους το δικαστήριο όμως δεν έπραξε το ίδιο.  

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 24χρονος Σύρος ο οποίος είχε περιλούσει με βενζίνη το αυτοκίνητο της Κύπριας συζύγου του βάζοντας του φωτιά επειδή τον χώρισε, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε ένα χρόνο φυλάκιση.  
Ο κατηγορούμενος φόρεσε χειροπέδες λίγες μέρες μετά όταν και συνελήφθη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, παραδεχόμενος τις κατηγορίες.  Η παραπονούμενη ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγος της είναι καλός άνθρωπος και ότι τον έχει συγχωρέσει ζητώντας την επιείκεια του δικαστηρίου σημειώνοντας ότι είναι πατέρας του παιδιού της.  Παρόλα αυτά το δικαστήριο επέβαλε την οριστική και αμετάκλητη ποινή των 12 μηνών κάθειρξης, θεωρώντας ότι ο εμπρησμός έγινε σε κατοικημένη περιοχή με αυξημένο τον κίνδυνο να προκληθούν σωματικές βλάβες σε άλλους πολίτες.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ