RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ... ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ


Η συνέχεια με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες χωρίς να λείπουν όμως τοπικές βροχές μέχρι και την Παρασκευή..

Βλέποντας και την εικόνα 1 τα χαμηλά βαρομετρικά βρίσκονται από κεντρική Ευρώπη και βορειότερα χωρίς να φαίνεται ότι μπορεί να μας επηρεάσει κάποιο οργανωμένο σύστημα τις επόμενες ημέρες..
Επηρεαζόμαστε όμως από λίγο πιο ψυχρές αέριες μάζες που θα έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται στην Κύπρο τοπικά φαινόμενα.. 

Μέχρι και την Πέμπτη το πολύ στο Τρόοδος ίσως πέφτουν λίγα χιόνια διότι μετά η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο σε σχέση με αυτές τις ημέρες..
Για αύριο ηλιοφάνεια με νεφώσεις πιο αυξημένες στα δυτικά,νότια και ορεινά τις πρωινές ώρες που από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν στις περισσότερες περιοχές με την πιθανότητα τοπικών βροχών σε ορεινές περιοχές..Στην κορυφή του Τρόοδους πιθανόν να πέσουν λίγα χιόνια...
Άνεμοι πολύ ασθενείς έως ασθενείς από 1 έως 3 μποφώρ..

Θερμοκρασία από μείον 3 έως και 16 βαθμούς όπου τις αυγινές και πρωινές ώρες θα επικρατεί ψύχρα και στο Τρόοδος θα έχουμε παγετό..
Υγρασία από 45 έως 90%..Αυξημένη τις αυγινές ώρες.
Υψηλή πίεση στα 1025 με μικρή πτώση μεσημέρι με απόγευμα στα 1023hpa

Για Τετάρτη,Πέμπτη και Παρασκευή φαίνονται τοπικές βροχές.tasos ierodiakonoy LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ