RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ


Παράξενα παιχνίδια μας παίζει ο καιρός. Ζέστη, πτώση, βροχές, ίσως χιόνια και πάλι άνοδο της θερμοκρασίας....

Πάμε να δούμε αναλυτικά: Για Σάββατο με ηλιοφάνεια κυρίως χωρίς να λείπουν οι νεφώσεις στα δυτικά τις αυγινές ώρες (πιθανόν χαμηλές νεφώσεις) αλλά και από αργά το απόγευμα και μετά..

Άνεμοι στα 2 έως 3 μποφώρ και τοπικά από τα βορειοδυτικά έως τα νοτιοδυτικά να φτάνει και 4 μποφώρ..
Ενισχυμένοι από το μεσημέρι και μετά στα παράλια από 3 έως 5 και ίσως τοπικά στα νότια και νοτιοανατολικά να φτάνει παροδικά και 6 μποφώρ..Στις υπόλοιπες περιοχές από 1 έως 3 μποφωρ..Βορειοδυτικοί έως νότιοι-νοτιοδυτικοί.

Θερμοκρασία στους 24-25 βαθμούς στο εσωτερικό και από 22 έως 24 στα παράλια..
Πιθανόν να είναι ελαφρώς πιο κάτω από τις τιμές που έδωσα..
 
Από 17 έως 20 στα ημιορεινά και στους 14 βαθμούς στα ορεινά..Στο Τρόοδος στους 10 βαθμούς..
Αυξάνεται η υγρασία για αύριο αλλά και τις επόμενες ημέρες..Από 45 έως 90%
Η ατμοσφαιρική πίεση έπεσε αρκετά αφού τώρα είναι στα 1008 λόγω χαμηλού βαρομετρικού στην Τουρκία αλλά για αύριο για κάποιες ώρες θα ανέβει στα 1014-1015 αλλά και πάλι από το απόγευμα και μετά προς βράδυ πέφτει λόγω προσέγγισης χαμηλού βαρομετρικού..

Κυριακή-Δευτέρα 21-22/2
Βροχές και τοπικές καταιγίδες που από την Δευτέρα θα είναι πιο τοπικά τα φαινόμενα προς τα ανατολικά..Σε πτώση η θερμοκρασία..Χιόνια στο Τρόοδος..

Από Τρίτη βελτιώνεται ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας..
Αυτό θα οφείλεται λόγω μιας ψυχρής λίμνης στην ανώτερη ατμόσφαιρα νότια της Ισπανίας που θα ευνοήσει θερμές αέριες μάζες να ανηφορίσουν προς Ιταλία με ανατολική κίνηση επηρεάζοντας μας από Τρίτη και μετά..
Πιθανή αλλαγή και πάλι με ψυχρές αέριες μάζες και βροχές το διάστημα 25-27 ή 26-28/2..Αυτό όμως θα το δούμε σιγά σιγά τις επόμενες ημέρες.. tasos ierodiakonou ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ