RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

"ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ... ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ"

Καρτέρι είχαν στήσει δυο άγνωστοι δράστες στον γνωστό κομμωτή Πανό Καλλίτση έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό. 

Οι άγνωστοι πυροβόλησαν τρεις φορές τον 40χρονο και εκείνος όντας τραυματισμένος προσπάθησε να προστατεύσει την γυναίκα του.  Η σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου φανερά σοκαρισμένη περιγράφει στην κάμερα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον σύζυγο της.  «Δεν έχεις σκέψεις, θέλεις να ζήσεις εσύ και ο άνθρωπός σου. Είχαμε δεξιά και αριστερά δύο ανθρώπους με δύο πιστόλια.  
Μπαίναμε στο σπίτι μας, στη ράμπα του σπιτιού μας, εκεί που παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας. Με το που μπήκαμε μέσα, πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα, ήταν δύο άνθρωποι με κουκούλα, σκυμμένοι και με όπλα.  Επειδή εμείς δεν ανοίξαμε το αυτοκίνητο, πυροβόλησε ο δεξιά μου το τζάμι και έσπασε. Αυτή ήταν η πρώτη σφαίρα. Εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Εγώ θυμάμαι ότι το πρώτο χτύπημα ήταν στο στήθος του Πάνου.  Εγώ ήμουν σκυμμένη και τους είπα “Παιδιά τι θέλετε; Μόνο μην πυροβολείτε”. Αλλά επειδή ο Πάνος πάλεψε μαζί τους, εγώ σηκώθηκα και έφυγα και ούρλιαζα και έτσι νομίζω σωθήκαμε», ανέφερε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «Δεν υπήρχε χαρτοφύλακας. Αυτό που έχει γραφτεί δεν ισχύει».  
Την ίδια ώρα, ο πατέρας του κομμωτή-make up artist, αποκαλύπτει στο Star και στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη τη στιχομυθία των δραστών με το γιο του και την σύζυγό του.  «Ο Πάνος είπε στους δράστες “ελάτε, πάρτε τα λεφτά που έχουμε μαζί μας”. Εκείνοι είπαν “όχι θα πάμε και πάνω, στο σπίτι”. Δεν πρόλαβαν όμως γιατί με το που συνήλθε η κοπέλα, πέρασε κάτω από την πόρτα και βγήκε έξω και φώναξε “Βοήθεια”. Μόλις είδαν οι δράστες ότι σταμάτησαν αυτοκίνητα,  πανικοβλήθηκαν, δεν πήραν ούτε τα λεφτά και έφυγαν» σημείωσε χαρακτηριστικά.  Για τέσσερις ώρες ο Πάνος Καλλίτσης έδινε μάχη με τους γιατρούς στο χειρουργείο για να αφαιρεθεί η σφαίρα που είχε σφηνωθεί στο θώρακα. Πλέον ο γνωστός κομμωτής αναρρώνει στην θωρακοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία.  Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι σταθερή.star LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ