RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ SHOWTIME - Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΥΠΡΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ

Η ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ τον κάλεσαν, το ShowTime-cy το έγραψε πρώτο απ όλους ότι έρχεται Κύπρο μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και... πριν από λίγη ώρα τον τσακώσαμε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. 

Ακριβώς. Ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Κύπρο προκειμένου να συζητήσει τα πάντα για την μεγαλειώδη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ συναυλία που θα δώσει στις 8 ΙΟΥΛΙΟΥ στην Λάρνακα. 

Ο Άρχοντας της Νύχτας, πιο χαμογελαστός από ποτέ, έφθασε λίγο μετά τις 1830 το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου εκεί τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι από τις ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. Ο κόσμος στο αεροδρόμιο που τον έβλεπε του φώναζαν με το όνομα του "ΝΟΤΗ - ΝΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΆΡΧΟΝΤΑΣ" ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που σταμάτησε για να τους μιλήσει. 


Το ShowTime-cy βρέθηκε εκεί στο αεροδρομιο της Λάρνακας και κατέγραψε καρέ καρέ την άφιξη του πιο πολυσυζητημένου λαικού ερμηνευτή του ελληνικού πενταγράμμου που στις 8 ΙΟΥΛΙΟΥ θα ερμηνεύσει τις πλατινένιες του επιτυχίες μπροστά σε χιλιάδες Κύπριους θαυμαστές του. Άλλωστε, από την πρώτη μέρα που αποκαλύψαμε πως έρχεται ο Νότης Σφακιανάκης στο νησί μας τα συγκεκριμένα θέματα ξεπέρασαν σε views κάθε προηγούμενο με χιλιάδες επισκέψεις.... LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ