RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

O ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ύστερα από την μηδαμινή ποινή που το επιβληθεί από το δικαστήριο, υπεύθυνου καταφυγίου στην Αραδίππου ο οποίος έκαιγε ζωντανά με καυστική σόδα τα σκυλιά και μετά τα έθαβε, φιλόζωοι από όλη την Κύπρο αποφάσισαν να πάρουν… το νόμο στα χέρια τους.... και καλά έκαναν.

Έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες και το όνομα του για να τον τιμωρήσουν.

Το Κόμμα προτείνει Παγκύπρια διαμαρτυρία την Τετάρτη 27/1/16
Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την υπόθεση στην Αραδίππου, όχι μόνο ξεχείλισε το ποτήρι του θυμού και της αγανάκτησης, αλλά και το χάσιμο της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους θεσμούς. Η απόφαση αυτή είναι μια συνέχεια άλλων αποφάσεων οι οποίες χαρακτηρίζονται χάδι για τους ενόχους (περίπτωση Μπίλλυ, Θάντερ, Μπρούνο, Ξενοδοχείο σκύλων στα Πολεμίδια).


Λάρνακα: Έκαιγε ζωντανά με καυστική ουσία σκυλιά ιδιοκτήτης καταφυγίου - Ποινή φυλάκισης με αναστολή από το δικαστήριο

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε μία παγκύπρια διαμαρτυρία την ερχόμενη Τετάρτη 27/1/16 και η ώρα 3 το απόγευμα (η πιο νωρίς η πιο αργά) έξω από τα γραφεία του Δημάρχου Λάρνακας ως ο πρώτος ‘ενοχος’ για να δοθούν δυνατά μηνύματα με σχετικό υπόμνημα το οποίο αντίγραφα να παραδοθούν ιδιοχείρος στην Αστυνομία Λάρνακας, στους άλλους τρεις Δήμους Λειβάδια, Δρομολαξιά και Κίτι, στον Γενικό Εισαγγελέα, στον Πρόεδρο της Βουλής, και στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όποιος και όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα συντονισμού παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας για τα περαιτέρω.
ΣΟΚ! Κύπριος φροντιστής ορφανών παιδιών τα βασανίζει καίγοντας τα με οξύ - Ποια ποινή πρέπει να του επιβληθεί. lifenews LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ