RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Αρκετές οι νεφώσειςπου επικρατούν βόρεια και δυτικά της Κύπρου όπου και μας επηρεάζουν αλλά χωρίς να δίνουν κάτι στην περιοχή μας...Αυτές οι νεφώσεις έχουν υετό(μέσα στη θάλασσα) και κινούνται ανατολικά-νοτιοανατολικά(κυρίως νοτιοανατολικά)και υπάρχει η πιθανότητα να δώσουν και στο νησί τοπικά κάποια φαινόμενα(χιόνια ή χιονόνερο) τις επόμενες ώρες..

Υποχωρούν όμως περαιτέρω οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες από την περιοχή μας και αυτό λόγω υψηλών πιέσεων αλλά και θερμών αερίων μαζών στα δυτικά μας που κινούνται ανατολικά εκτοπίζοντας τις πολύ ψυχρές μάζες πιο ανατολικά-βορειοανατολικά με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η θερμοκρασία μας τις επόμενες ημέρες..
Έτσι για αύριο στην Κύπρο με ηλιοφάνεια αλλά και παροδικές νεφώσεις με τις νεφώσεις να παρατηρούνται και τι νύχτα όχι όμως ιδιαίτερα αυξημένες..
Οι άνεμοι στα 2-3 μποφώρ ενώ από το μεσημέρι και μετά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια θα είναι στα 3-4 μποφώρ.

Θερμοκρασία σε άνοδο και θα φτάσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 12 στα παράλια..Στα ημιορεινά στους 6-9 βαθμούς και στα ορεινά στο μείον 1 βαθμό..Στο Τρόοδος στους μείον 5 βαθμούς..
Αρκετή η ψύχρα τις αυγινές ώρες με την θερμοκρασία στο Τρόοδος να πέφτει στους μείον 9 και για αυτό γενικά στο Τρόοδος και αύριο θα χρειαστεί προσοχή λόγω ολικού παγετού..
Παγετός και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές χωρίς να αποκλείονται και περιοχές του εσωτερικού τις αυγινές ώρες.
Υψηλή πίεση 1026-1027hpa

Για τις επόμενες ημέρες από Πέμπτη μέχρι Σάββατο 28-30/1 με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις και την θερμοκρασία να συνεχίζει την άνοδο της...tasos ierodiakonou LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ