RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ "ΝΕΑ" ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Η....

Σύμφωνα με το ανανεωμένο δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το απόγευμα περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται τοπικά με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά και ελαφρά βροχή στις υπόλοιπες περιοχές. 

Στα ορεινά και στα ψηλότερα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές στα ορεινά, τα ημιορεινά και ενδεχομένως το εσωτερικό, να δώσουν ελαφρά χιονόπτωση και χιονόνερο ή ελαφρά βροχή, στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα παράλια και στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ημιορεινά θα επικρατεί παγετός, ενώ παγετός αναμένεται να σχηματιστεί και σε αρκετές υπήνεμες πεδινές περιοχές.
Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ