RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙΑ - ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι ζωές τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων ανθρώπων αναμένεται να επηρεαστούν από μία πρωτοφανή στα χρονικά χιονοθύελλα που θα σαρώσει το ανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, ενώ το ύψος του χιονιού αναμένεται να φθάσει ή και να ξεπεράσει σε ορισμένες περιοχές τα 60 εκατοστά σήμερα και αύριο Σάββατο.

«Μία σφοδρή χειμερινή καταιγίδα αναμένεται να πλήξει ένα τμήμα των ανατολικών ΗΠΑ το διάστημα ανάμεσα στη Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές χιονοπτώσεις, τον παγετό, τους θυελλώδεις ανέμους και τις πλημμύρες στις παράκτιες περιοχές
» προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η καταιγίδα «ενδέχεται να παραλύσει» τα πάντα στο πέρασμά της, ενώ το χιόνι θα ξεπεράσει τα 61 εκατοστά στις περιοχές της Βαλτιμόρης και της Ουάσιγκτον.

Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ
Ουάσινγκτον, Τενεσί, Βόρεια Καρολίνα, Βιρτζίνια, Μέριλαντ και Πενσιλβάνια έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα στη Βιρτζίνια η Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να βγάλει στους δρόμους προς βοήθεια περίπου 300 στρατιώτες.
Επίσης στην Ουάσινγκτον ανακοινώθηκε ότι το μετρό θα μείνει κλειστό από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.
Ακόμα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τα ταξίδια, να κινηθούν δηλαδή στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ των ανατολικών ακτών έχουν αδειάσει από τρόφιμα και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως μπαταρίες, φακοί και γεννήτριες.star
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ