RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ: ΠΗΓΕ ΜΕ 100 ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ 20 ΩΡΕΣ.....

ρυιλρυλελ.jpgΤην τρομακτική ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που ερχόμενη για διακοπές στην Ελλάδα ούσα 14 ετών με τη μητέρα της, πωλήθηκε σαν σκλάβα του σεξ, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail. 

Η Μέγκαν Στέφενς, όπως είναι το ψευδώνυμό της, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνο το καλοκαίρι θα ξεκινούσε ένας εφιάλτης έξι ετών!
qerg.jpgΟ έρωτας με έναν νεαρό που την εκμεταλλεύθηκε, την έκανε πόρνη, την ανάγκασε να δουλεύει σε οίκους ανοχής ή ακόμη και στο δρόμο, τη χτυπούσε, την ανάγκασε να αποβάλει όταν στα 14 έμεινε έγκυος, την πούλησε σε άλλον νταβατζή, της κατέστρεψε τη ζωή. 

Η νεαρή κοπέλα αναγκαζόταν να κάνει σεξ με 50 άνδρες καθημερινά! Μια φορά μάλιστα, συνευρέθηκε ερωτικά με 110 άνδρες μέσα σε 22 ώρες (!). Έφτασε σε σημείο να κολλήσει σύφιλη και να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να σωθεί τελικά.
Στα 25 της χρόνια περιμένει το πρώτο της παιδί. Όσα έζησε όμως τα κατέγραψε στο βιβλίο "Bought & Sold". Το Μέγκαν Στέφενς δεν είναι φυσικά το πραγματικό της όνομα. Κανείς δεν έχει δει το πρόσωπό της, κανείς δεν ξέρει που μένει, αφού κρύβεται από τους ανθρώπους που την έκαναν σκλάβα του σεξ, φοβούμενη μήπως τη βρουν και πειράξουν την οικογένειά της.

Όταν ήταν 14 ετών, το κορίτσι από τη Βρετανία ήρθε διακοπές στην Ελλάδα με τη μητέρα της. Τώρα, χρόνια μετά, αναγνωρίζει πως τα προβλήματά της είχαν ξεκινήσει πολύ πριν το ταξίδι στην Ελλάδα. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν τεσσάρων ετών. Και οι δυο είχαν προβλήματα με το ποτό. Αναγνωρίζει όμως πως η μητέρα της ήταν ένας υπέροχος γονιός, όταν δεν έπινε.star
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ