RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ ΘΥΜΩΣΕ Η ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SHOWTIME-CY

Οι τελευταίες δηλώσεις του Χρήστου Δάντη ξεχείλισαν το ποτήρι. Η Φλώρα Θεοδώρου παρ' όλο που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να κρατάει απόσταση και να μην απαντάει στις επιθέσεις του πρώην συζύγου της και τραγουδοποιού Χρήστου Δάντη, σήμερα δεν άντεξε. Θύμωσε και απαντάει μέσα από το ShowTime-cy. 

Ο τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες μίλησε την εκπομπή JoinUs και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά:  «Σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταις μόνο εσύ. Είναι εύκολο να πεις «έκανα λάθος επιλογή, κράτησα λάθος χαρακτήρα μέσα σε αυτή τη συμβίωση». Αλλά δεν φταις μόνο εσύ. Έκανα άφοβα και τους 4 γάμους. Δεν φοβάμαι να κάνω αυτό που φοβούνται οι άλλοι. Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω.  Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια πήραν τόση δημοσιότητα.. Έχω μετανιώσει γιατί κάποιες στιγμές της προσωπικής μου ζωής επισκίασαν τη δουλειά μου.. Ειδικά στο τρίτο μου διαζύγιο τα media με τσαλαπάτησαν και η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες τόσο προσωπικά θέματα»   

Αυτά διάβασε η Φλώρα Θεοδώρου και έγινε πυρ και μανία. Το ShowTime-cy, επικοινώνησε μαζί της να την ρωτήσει αν είδε τις δηλώσεις αυτές: Η απάντηση της ήταν άμεση και σταράτη.
"Όλα αυτά τα χρόνια έχω δει επανειλημμένες δηλώσεις και συνεντεύξεις που έχουν να κάνουν με μένα  αλλά είχα αποφασίσει να μην απαντήσω άλλο στις επιθέσεις του!Να πάλι ακόμα μια!Με ποια αφορμή αυτή τη φορά;; ΈΝΑ νέο τραγούδι;;Μια ακόμη εμφάνιση που θα κάνει σε ένα μαγαζί;Εγώ θα του ευχηθώ πάντως να τα πηγαίνει πολύ καλά σε ότι κάνει γιατί βάση της δικαστικής απόφασης μου χρωστάει ακόμη πολλά χρήματα τα οποία δεν έχει δώσει!!Άνθρωποι οι οποίοι για χρόνια στάθηκαν δίπλα σου και σε στήριξαν οικονομικά και συναισθηματικά όμως το λιγότερο που μπορείς να κάνεις κύριε Χρήστο Δάντη είναι να σεβαστείς έστω και για τους τύπους!!!!Έλεος πια!"ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ