RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ - ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Ολοκληρώθηκε το μαρτυρικό υλικό του τριπλού φονικού της Λεμεσού - Κατέθεσε και η τραγική μάνα των αδελφών Ντορζή - Επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον δολοφόνο των παιδιών της μετά το έγκλημα - Της ζήτησε συγνώμη κι έφυγε - Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 31χρονος μαχαιροβγάλτης που μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές - Αντιμέτωπος με τρεις φορές ισόβια

Με την κατάθεση της χαροκαμένης μάνας των θυμάτων αδελφών Ντορζή ολοκληρώθηκαν οι έρευνες του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στη Λεμεσό και είχε συγκλονίσει το παγκύπριο.
Το πάζλ του στυγερού εγκλήματος του 31χρονου μαχαιροβγάλτη με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, ηλικίας 19 και 21 χρόνων αντίστοιχα και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους έστησε η αστυνομία με τη λήψη όλων των καταθέσεων από μάρτυρες.
 «Κλειδί» θεωρείτο η κατάθεση της μητέρας των αδελφών Ντορζή που όπως είχε αποκαλύψει η Cyprus Times είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον 31χρονο φονιά των παιδιών της λίγο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του.
Ο 31χρονος είχε υποδείξει στους ανακριτές όλα τα βήματα και παραδέχθηκε ότι συνάντησε τη μητέρα των δυο θυμάτων στο μαγαζί του πατέρα του μετά το άγριο φονικό. Γεγονότα τα οποία επιβεβαίωσε και η ίδια στην κατάθεση της στην αστυνομία.
Όπως ανέφερε ο ένας της γιος πριν δολοφονηθεί είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί της το μοιραίο βράδυ, ενημερώνοντας την ότι ο αδελφός του ήταν νεκρός.
Η τραγική μάνα κατέθεσε επίσης ότι ο γιος της πανικόβλητος της φώναζε να τρέξει στην Πλατεία Ηρώων αναφέροντας της χαρακτηριστικά «Σφάζουν το γιο σου, έλα» και στη συνέχεια η επικοινωνία διακόπηκε.
Ακολούθως η μητέρα των αδελφών Ντορζή μάταια προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τα παιδιά της μέχρι που σε κάποια στιγμή το τηλέφωνο του γιου της, που είχε ξεχάσει στο μαγαζί όπου προηγήθηκε η λογομαχία,  απάντησε ο 31χρονος φονιάς.
Η μητέρα των θυμάτων επιβεβαίωσε επίσης τις πληροφορίες που μετέδωσε η Cyprus Times ότι στην Πλατεία Ηρώων μετέβη αφού της το ζήτησε ο 31χρονος μαχαιροβγάλτης με τον οποίο βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο και ζητούσε να μάθει που είναι τα παιδιά της.
Τότε, όπως ανέφερε στην κατάθεση της, ο 31χρονος της εξομολογήθηκε το έγκλημα του και ζήτησε συγχώρεση γονατιστός. «Έν ηξέρω τι έκαμα των παιδιών σου, συγνώμη» είπε και τράπηκε σε φυγή.

Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο φονιάς

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου το οποίο θα συνεδριάσει στις 12 Ιανουαρίου με τον κατηγορούμενο να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης σε τρεις φορές ισόβια.

Ο φονιάς των τριών νεαρών μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές όπου ακολούθως εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος έκρινε ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την πραγματικότητα.cyprustimesΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ