RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην Κύπρο τα προϊόντα Τερκενλής θα διατίθενται πλέον σε όλους τους φούρνους Artopolis και στο Coffee and More στο Mall of Engomi. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, "θα μπορεί πλέον κανείς να προμηθευτεί λαχταριστούς κουραμπιέδες με μπισκότο oreo και επικάλυψη μαύρης ή λευκής σοκολάτας, μελομακάρονα με γέμιση κάστανο ή πραλίνα που λιώνουν στο στόμα".   Φυσικά, όπως αναφέρεται, από τη σειρά προϊόντων δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πασίγνωστα τσουρέκια Τερκενλής, με τα οποία η εταιρεία έχει δημιουργήσει παράδοση, απλό, ή με κάστανο ή  με σοκολάτα για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες απολαύσεις.    

O Operations Manager του Artopolis Group, Γιώργος Μαρκάτος δήλωσε σχετικά: «Οι φούρνοι Artopolis, όπως και ολόκληρος ο όμιλος Ermes, έχουν ως κύριο μέλημα την προσφορά ποιοτικών προϊόντων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι λοιπόν που καλωσορίζουμε τη σειρά προϊόντων Τερκενλής στους φούρνους Artopolis, αφού θέλαμε αυτά τα Χριστούγεννα να μπορέσουμε να κάνουμε δώρο στους πελάτες μας μία διαφορετική και απόλυτα ποιοτική γαστρονομική εμπειρία.» Η εταιρεία Τερκενλής, δραστηριοποιείται στον τομέα της αρτοζαχαροπλαστικής από το 1948 με έδρα τη  Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από ελληνικές και διεθνείς γεύσεις. Τα προϊόντα διατίθενται από ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και σημείων πώλησης στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ενώ μέσω του τμήματος catering η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας για κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση. inbusinessLIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ