RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ....

Λεμεσός: Οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν να κάνουν με κλοπές σε βάρος απλών πολιτών, κυρίως αρπαγές τσαντών και πορτοφολιών από ανυποψίαστες γυναίκες, φαίνεται ότι έχει ανεβάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα τις ανησυχίες της Αστυνομίας, η οποία αναζητά τρόπους αποτελεσματικής πρόληψης και άμεσης καταστολής εγκλημάτων αυτού του είδους.       

Στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης της δράσης των επιτήδειων, στη διάπραξη κάποιων αδικημάτων εις βάρος πολιτών που κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους και πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους, με κυριότερα τις κλοπές τσαντών και πορτοφολιών η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού αποφάσισε την αύξηση των μέτρων αστυνόμευσης-αυξημένες περιπολίες και έλεγχοι στις συγκεκριμένες περιοχές για την προστασία του κοινού. 
 Όπως ανέφερε στον «Φ» ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, υπαστυνόμος Νίκος Σοφοκλέους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, πεζές περίπολοι θα κινούνται στην κεντρική οδό Ανεξαρτησίας και άλλους εμπορικούς δρόμους όπου παρατηρείται πυκνή διακίνηση πεζών, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των κλοπών.   Αναφερόμενος στις συγκεκριμένες υποθέσεις ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε ότι κάποιοι έχουν αναγάγει σε επάγγελμα την αρπαγή τσαντών, πορτοφολιών, χρημάτων, γι’ αυτό και πέραν των μέτρων της Αστυνομίας και οι ίδιοι οι πολίτες θα πρέπει από μόνοι τους να προβαίνουν στη λήψη κάποιων στοιχειωδών μέτρων προστασίας, ώστε να μη δίνουν έρεισμα δράσης στους επιτήδειους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όπου επικρατεί συνωστισμός, καθώς και σε σκοτεινά και απόμερα σημεία. .philenews.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ