RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ & Η ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Παραμένει ο αντικυκλώνας αλλά και γενικά οι υψηλές πιέσεις σε κεντρική και νότια Ευρώπη φέρνοντας ένα εντελώς διαφορετικό καιρικό σκηνικό με βάση την εποχή που διανύουμε.

Όσο αφορά την Κύπρο θα συνεχίσει και αύριο Τετάρτη να επηρεάζεται από ένα ελαφρώς πιο ψυχρό ρεύμα αέρα στην ανώτερη ατμόσφαιρα αλλά και αυτό σιγά σιγά θα εκτοπιστεί ανατολικότερα με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να επηρεαζόμαστε από ένα ελαφρώς πιο θερμό ρεύμα αέρα στις 24-25/12 και έτσι θα έχουμε μια μικρή άνοδο της θερμοκρασίας άρα παραμονή και ημέρα Χριστουγέννων θα κυμαίνεται περίπου στους 20-22 βαθμούς..

Δεν θα μείνει έτσι ο καιρός μας όμως διότι από τις 26/12 και μετά θα αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία στην περιοχή μας και περαιτέρω πτώση θα έχουμε από τις 28/12 και μετά..
Γενικά όμως από τις 28/12 και μετά αναμένω να αλλάξει και το καιρικό σκηνικό με την εμφάνιση βροχών αλλά και χιόνια στα ορεινά που πολύ πιθανόν να κατεβούν και πιο χαμηλά..Υπάρχει μια τάση για αρκετά χαμηλά..
Περαιτέρω λεπτομέρειες για το πόσες βροχές θα έχουμε ή αν θα χιονίσει και αρκετά χαμηλά(αρκετά ψυχρές οι αέριες μάζες) δεν μπορώ να δώσω ακόμα διότι οι χάρτες πρόγνωσης δεν σταθεροποιήθηκαν απλά έδωσα την δική μου γνώμη...
Πρέπει να περιμένουμε..

Για αύριο Τετάρτη δεν έχει κάτι το διαφορετικό με σήμερα..Ηλιοφάνεια και παροδικές υψηλές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά που μέχρι το βράδυ φαίνεται να υποχωρούν....
Άνεμοι πολύ ασθενής έως ασθενής στα 2-3 μποφώρ και πιθανόν πολύ τοπικά στα δυτικά για λίγο να φτάνει και 4 μποφώρ..

Θερμοκρασία στους 19 βαθμούς σε Λευκωσία,Λάρνακα και Λεμεσό και στους 20 βαθμούς στη Πάφο και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου..Στους 13-16 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 10 στα ορεινά.Στο Τρόοδος στους 7 βαθμούς.
Υγρασία από 50 έως 90%
Υψηλή πίεση 1025-1026hpa. TASOS IERODIAKONOY LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ