RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΜΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ

Η επιστολή που απέστειλαν στα ΜΜΕ: Ο Υπουργός άλλα υπόσχεται στη βουλή και άλλα πράττει.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος φαινόταν σαφής στην απάντησή του προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος τον περασμένο μήνα. Κατά λέξη έλεγε: «Σας βεβαιώ ότι δεν θα παρθούν αποφάσεις, στη Διυπουργική Επιτροπή ή στο Υπουργικό Συμβούλιο». Την επαύριον δε, ζητά από τους κοινοτάρχες των χωριών να του υποδείξουν πού θα προτιμούσαν τους οικοδομικούς θύλακες ανάπτυξης μέσα στην προστατευόμενη περιοχή! Δηλαδή ένας υπουργός να παραπλανεί την Βουλή...


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑ


 Και έρχεται την επομένη η διυπουργική με απόφασή της να θέλει να δημιουργήσει νέους οικισμούς, μέσα στα βουνά και τις παρθένες παραλίες , στο πουθενά, μέσα στην προστατευόμενη περιοχή ΝATURA 2000, σε οικοτόπους και τοπία εξαιρετικής φυσικής καλλονής!

Αγαπητοί φίλοι,

Μήπως αυτές οι κινήσεις να αποτελούν απλά κούφιες προεκλογικές υποσχέσεις των κυβερνώντων για άγρα ψήφων; Μήπως έχουν παραδοθεί εντελώς αμαχητί στις ορέξεις των μεγαλοϊδιοκτητών γης, ίσως και με το αζημίωτο; (Να μην πούμε και τα γνωστά για τη γυναίκα του Καίσαρα !)
Οι διάφορες υπηρεσίες του Κράτους, το Τμήμα δασών, που είναι αυτό που καθόρισε τις περιοχές NATURA, το Τμήμα Πολεοδομίας με τους τεχνοκράτες του, κλπ γιατί κωφεύουν, γιατί σιωπούν; Eίναι έτοιμοι να εφαρμόσουν αυτές τις οδηγίες;
Kαι ο φορολογούμενος πολίτης που πλήρωσε ουκ ολίγα για την ετοιμασία του Διαχειριστικού Σχεδίου Ακάμα, του διεπιστημονικού αυτού πονήματος το οποίο κατακρεουργείται βάναυσα, όπως ο ίδιος ο Ακάμας από το ίδιο το Κράτος, πού μπορεί να αποταθεί; Πού και πώς να διαμαρτυρηθεί ο υγιώς σκεπτόμενος πολίτης, ο νέος που το αύριο είναι μπροστά του; Το μόνο που διαθέτει ο πολίτης είναι η ψήφος, όχι αυτή των εκλογών βέβαια διότι την έχουν αλώσει κι αυτή τα κόμματα με τον τρόπο τους .
Οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες δίνουν στους πολίτες τη δύναμη και την αμεσότητα στην λήψη αποφάσεων.
Ψηφίστε λοιπόν τώρα και διαδώστε εδώ https://goo.gl/5yVpXm. Ψηφίστε και διαδώστε το ψήφισμα γιατί, χωρίς αυτή τη μικρή μα εξόχως σημαντική ψήφο, ο Ακάμας ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! Το διακύβευμα τώρα είναι ο Ακάμας. Αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά και για πολλά άλλα πράγματα!
Υπογράφω και διαδίδω: https://goo.gl/HZJ8yt [Ελληνική έκδοση]
Sign and share: https://goo.gl/5yVpXm [English version]

LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ