RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ....

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε στις 4:45 τα ξημερώματα ο 31χρονος Γιώργος Γιούπης, το όχημα του οποίου προσέκρουσε  σε περιτείχισμα στη συμβολή των οδών Πάφου και Μίλτωνος, στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, ο άτυχος 31χρονος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα  να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει σε περιτείχισμα καταστημάτων.
Ο 31χρονος, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο το θάνατο.
Η Τροχαία Λεμεσού πραγματοποιεί εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο, ωστόσο όπως σημείωσε ο κ. Καφάς, καθοριστικό παράγοντα έπαιξε η μεγάλη ταχύτητα και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

"Αν ο 31χρονος φορούσε ζώνη πιθανότατα σήμερα να ήταν μαζί μας", ανέφερε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, κάνοντας έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να φέρουν πάντα τη ζώνη ασφαλείας τους.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Πάφου στη Λεμεσό, όταν ο 31χρονος οδηγός αυτοκινήτου έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχό του και προσέκρουσε διαδοχικά σε τοίχο και ταμπέλα... - See more at: http://www.lovemyall.com/?wp=news-details-bad-news&npid=6A071BE45CD514862BF76BCD4173E5E0#sthash.cGWkYcwk.dpuf