RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

O HACKER ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ - ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΧΤΥΠΗΣΕ" - Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ & Ο ΑΚΚΙΝΤΖΙ

Δεν υπάρχει ο άνθρωπος…. Η αγάπη και ο ζήλος για την δουλεία της βγάζει απίστευτες ομολογίες από τον hacker της Πάφου. 

Η πεισματάρα δικηγόρος από την Πάφο κα. Άντρη Μιχαήλ  αναγκάζει (σε συνεργασία πάντα με την αστυνομία) με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον 51χρονο Hacker  να ομολογήσει  ακόμη …. Όχι ένα …. Όχι δύο …. Όχι τρία …..  αλλά πέραν των 5 hacking που έχει κάνει σε επώνυμα άτομα που αποτελούν μέλη της κυβέρνησης. 

                    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SHOWTIME-CY  

Θύματα του 51χρονου hacker έπεσαν οι υπουργοί  Σταύρος Μαλάς  (πρώην υπουργός)  Νίκος Κουγιάλης  (υπ. Γεωργίας) Γιώργος Βαρνάβας (ΕΔΕΚ) Αδάμος Αδάμου (Βουλευτής ΑΚΕΛ) και πολλούς άλλους επώνυμους και μη…. Σε έρευνες που έχει κάνει η αστυνομία μέσον των κλοπιμαίων  και στην συνέχεια παραποιημένων  λογαριασμών  FB που έκανε ο hacker  ανακάλυψε  σε συνομιλία και το όνομα του Μουσταφά Ακκιντζί. 
Η συγκεκριμένη  αποκάλυψη  έθεσε σε συναγερμό την  αστυνομία και έτσι προέβηκαν στην παρακολούθηση  και σύλληψη του hacker. Η αστυνομία έχει κατασχέσει έναν ηλ. Υπολογιστή  από το διαμέρισμα του υπόπτου αλλά και αρκετές παράνομες κεραίες  που είχε εγκαταστήσει ο ίδιος στην ταράτσα  της πολυκατοικίας όπου διαμένει  στην κάτω Πάφο. 
Φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει αυτός  ο άνθρωπος αν δεν αποκαλυπτόταν από την κα Μιχαήλ  και παραδινόταν στην αστυνομία, εφόσον  έφτασε να ελέγχει προσωπικές συνομιλίες  υπουργών της κυβέρνησης. Στην κατάθεση του ανάφερε ότι  είναι άνεργος , όμως σαν αυτοδίδαχτος προγραμματιστής Ηλκ. Υπολογιστών δημιουργεί  σε πολίτες διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο χρεώνοντας τους . 
Και πως ξέρουμε ότι αυτές οι σελίδες  αφού παραδοθούν στους ανυποψίαστους πολίτες δεν παρακολουθούνται από τον ίδιο??    
Σε ερώτηση της αστυνομίας γιατί προέβαινε στις κλοπές προσωπικών λογαριασμών FB και EMAILS ανάφερε ότι,  "έχω κάποια προσωπικά προβλήματα και έτσι σπαταλώ πολλές ώρες στο σπίτι και στο διαδίκτυο και ότι έκανα το έκανα για πλάκα….. "
Για να σταματήσει  τις έρευνες της  ο συγκεκριμένος κύριος ΄΄απειλούσε΄΄ την νεαρή δικηγόρο στέλλοντας  της  από τον δικό της  κλεμμένο λογαριασμό μηνύματα ότι μπορεί να ελέγχει της κλήσεις της από το κινητό της αλλά και τα sms της….  Το επίτευγμα της μεγάλο , δεν την σταμάτησαν ούτε οι απειλές  ούτε τίποτα. Ενα τεράστιο μπράβο στην νεαρή δικηγόρο κα. Άντρη Μιχαήλ που ξεσκέπασε αυτόν τον κύριο…..ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ