RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΩΜΑ & ΣΤΟ SUPER PARADISE KANOYN...

Άλλοι... ψυχομαχούν κι άλλοι... συνεχίζουν να κάνουν πάρτι για το κλείσιμο της σεζόν. Το Super Paradise, είπε να αφήσει στην άκρη πως ένας δικός τους θαμώνας χαροπαλεύει και 20 μέρες μετά το τραγικό συμβάν όπου ο μπράβος του μαγαζιού κατέστρεψε τη ζωή του Βαγγέλη Πέππου και να κλείσουν τη σεζόν με πάρτι.

Έξι Σεπτεμβρίου και ο Βαγγέλης δέχεται χτυπήματα θανάτου από δύο γνωστούς μπράβους του Super Paradise και της εν λόγω επιχείρησης. Κι αν κάποιοι πουν πως η... ζωή συνεχίζεται, ίσως ναι αλλά... τουλάχιστον ας τιμωρηθούν οι ένοχοι.


22 μέρες μετά, 28 Σεπτεμβρίου και το Super Paradise γιορτάζει το πετυχημένο κατά τα άλλα - με έναν σχεδόν νεκρό θαμώνα - κλείσιμο της σεζόν. 
Ενάμιση μήνας πέρασε και ο Βαγγέλης Πέππος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σε κώμα με την οικογένεια του, τους φίλους, τους συγγενείς και τη μισή Κύπρο και Ελλάδα να προσεύχονται να βγει ζωντανός από τον εφιάλτη που συγκεκριμένος άνθρωπος τον οδήγησε. Ένα τραγικό συμβάν που θα λήξει όταν επιτέλους δικαστούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι κι όταν ο Βαγγέλης καταφέρει να βγει ζωντανός από την κόλαση της εντατικής.  

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ