RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ "MENU" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας. (Αστυνομικό Δελτίο αρ. 7, ημερομηνίας 3/10/2015 σχετικό). Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνούν την υπόθεση.

 Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.


Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνούν την υπόθεση.

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εγκατάλειψης σκηνής τροχαίου δυστυχήματος.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ