RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΚΑΤΙ... ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Μυστήρια υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού στη Λεμεσό - Άντρας εντοπίστηκε τραυματισμένος - Έφυγε από το νοσοκομείο πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων - Τον έψαχναν μετά γιατί... ήταν σοβαρά - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας - Συνελήφθη 30χρονος Βούλγαρος που παραδέχθηκε ότι... τον χτύπησε με μεταλλική σωλήνα!  

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 35χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα τραυματισμένος και μεθυσμένος στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Λεμεσό.  Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία ότι τραυματισμένος άντρας ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση μέθης βρισκόταν στην προαναφερθείσα περιοχή. Μέλη του Σώματος έφθασαν στο χώρο όπου και εντόπισαν το 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  
Ο τραυματίας, ο οποίος έφερε αντιρρήση για τη μεταφορά του, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του ωστόσο πριν βγουν τα αποτελέσματα αποχώρησε από το νοσοκομείο με την συγκατάθεση του, υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα.  Ωστόσο μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα ειδοποιήθηκε, εκ νέου, η αστυνομία για να τον εντοπίσει καθώς ο 35χρονος διαγνώστηκε με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα κρανίου, αιμορραγικές θλάσεις και εγκεφαλικό υποσκληρίδιο αιμάτωμα.  Τελικά, ο 35χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οικία του και μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζοντας τις έρευνες εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον ενός 30χρονου Βούλγαρου ο οποίος συνελήφθη χθες γύρω στις 7:30 το απόγευμα και ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον 35χρονο με μεταλλική σωλήνα δύο φορές.  Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. cyprustimes ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ