RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Αν η Ελλάδα έχει τη Sirina της, η Κύπρος έχει την NB Media Productions, εταιρεία παραγωγής σκληρού πορνό. 

Η πρώτη κυπριακή πορνοταινία δημιουργήθηκε το 2011 όπου σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την Nantia Brown, η Κυπριακής καταγωγής και μία από τις πιο ανερχόμενες πορνοστάρ στην Ευρώπη όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί της και ο Nick Freedom. 

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγιναν σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου ενώ για δέκα ολόκληρα λεπτά πρωταγωνιστεί η Λάρνακα και συγκεκριμένα η αγαπημένη Αλυκή όπου έγιναν εξωτερικά πλάνα γεμάτα έρωτα όπου περιλάμβανε παθιασμένα χάδια, αυνανισμοί αλλά και στοματικό έρωτα. 

Η ελληνοκυπριακής καταγωγής Nantia Brown είναι μία από τις πιο γρήγορα ανερχόμενες πορνοστάρ στην Ευρώπη. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως sex maniac και παραδέχεται πως γι' αυτό αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα, αφού εδώ και κάμποσα χρόνια συνευρίσκεται με αρκετούς Κύπριους (και όχι μόνο) τους οποίους βγάζει από τη βαρετή ρουτίνα και τους ξεναγεί στα μονοπάτια της ερωτικής απόλαυσης. H ατζέντα της περιλαμβάνει από γνωστούς επιχειρηματίες μέχρι και πολιτικούς. Ωστόσο, ο διακαής πόθος της είναι κάποια στιγμή να γυρίσει τις δικές ταινίες στην πατρίδα της, την Κύπρο.
Για τους συμπατριώτες της δεν έχει να πει και τα καλύτερα λόγια. Σε μια συνέντευξή της μάλιστα δήλωσε ότι: «Οι περισσότεροι Κύπριοι απατούν τις γυναίκες τους, απλά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις με οικογενειάρχες, μπορώ να σου τις περιγράψω».

"ΑΝΘΕΙ" Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - 8 ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

Ήδη η βιομηχανία πορνό στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός. Βλαστάει σαν... τα μανητάρια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, ο αριθμός των Κύπριων πρωταγωνιστών σκληρών πορνοταινιών φθάνει πια στους οκτώ. 

ΤΡΕΙΣ GAY ΚΥΠΡΙΟΙ  - ΔΥΟ ΣΕΞΙ ΚΥΠΡΙΕΣ & ΤΡΕΙΣ STRAIGHT ΑΝΔΡΕΣ 

Τρεις Κύπριοι ήδη πρωταγωνιστούν στις καλύτερες ευρωπαικές GAY πορνοταινίες χρησιμοποιώντας ψευδόνημα, ενώ δύο Κύπριες, σαρώνουν ως οι πιο ακριβοπληρωμένες πορνοστάρ γνωστών ταινιών σκληρού πορνό. Επίσης τρεις straight άντρες δύο από αυτούς είναι τα.... σκληρά αγόρια του Σειρηνάκη ενώ ο ένας έχει κατακτήσει - με τα προσόντα του - την Ευρώπη.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SHOWTIME-CY: ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΡΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ MONO ΣΤΟ SHOWTIME-CY  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ