RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Α, ΡΕ ΚΟΥΛΛΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ

Χαμός στα social media με την ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού. Τον δικτάτορα, Γεώργιο Παπαδόπουλο, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κούλλης Νικολάου και όπως αναμενόταν, επικράτησε πανικός.

Η φωτογραφία όπου απεικονίζει τον δικτάτορα αναγράφεται η φράση «είμαι ο μόνος που δεν έκλεψα κι όμως πήγα φυλακή» ενώ, σε πρώτο πλάνο, απεικονίζεται και το σύμβολο της δικτατορίας.
Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, τα μηνύματα οργής «έπεσαν» βροχή κατά δεκάδες. «Αναρωτιέμαι αν η Συμμαχία Πολιτών θα βγάλει κάποια αυστηρή ανακοίνωση για το θλιβερό και παράλληλα προβεβλημένο στέλεχος της , ονόματι κουλλης Νικολαου και τις αναρτήσεις του στα social media για τον συμμορίτη-δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο των διαδικτυακών του φίλων.
Όπως εξήγησε μετέπειτα ο ηθοποιός, «Δεν στηρίζω δικτατορία Παπαδόπουλου απλά αναρωτιέμαι πια δικτατορία ήταν καλύτερη του Παπαδόπουλου ή των ευρωπαιοεβραιοαμερικανων!!».24news ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ