RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ....

Μετά από τρια χρόνια στη φυλακή και έξι αιτήσεις αποφυλάκισης που απορρίφθηκαν, το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων αποφάσισε να αποφυλακίσει τη Βίκυ Σταμάτη με περιοριστικούς όρους. 
 
Οι δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα και άνοιξαν την πόρτα της φυλακής για τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου αν και ακόμα εκκρεμούν οι περιοριστικοί όροι για τους οποίους διασκέπτονται αυτή την ώρα. 
Ο εισαγγελέας πρότεινε να της επιβληθεί, μεταξύ άλλων, εγγύηση ύψους 70.000 ευρώ, ποσό που όπως είπε ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, η Βίκυ Σταμάτη δεν είναι σε θέση να πληρώσει. 
Η ίδια μόλις άκουσε το ποσό αποχώρησε κλαίγοντας από τη δικαστική αίθουσα ενώ ο δικηγόρος της είπε «βάλτε της όποιον όρο θέλετε αλλά όχι αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε τρια χιλιάρικα να μαζέψουν. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνεται. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ' οίκον περιορισμό».
Ο εισαγγελέας πρότεινε να της επιβληθούν πέραν της εγγύησης και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και αφαίρεση διαβατηρίου.
Νωρίτερα ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλο, Γιάννης Παγορόπουλος επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους πρώην υπουργούς Βάσω Παπανδρέου και Γιάννο Παπαντωνίου σχολιάζοντας τις καταθέσεις τους:

«Η θλιβερή παρέα των τριών με την προσθήκη του  Παρασκευά Αυγερινού, αυτοί που ανέτρεψαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, τόλμησαν -όχι ευθέως- να κατηγορήσουν τον Τσοχατζόπουλο για μίζες. Ο μεν Σημίτης όμως ξεχνά τους δικούς του Μαντέλη και Τσουκάτο ενώ η κ. Παπανδρέου ομολογεί στυγνά ότι είχε πολιτικό πρόβλημα με τον Α. Τσοχατζοπούλου
. Όσο δε για τον Γιάννο Παπαντωνίου, η αξιοπιστία του κρίνεται αφού είναι κατηγορούμενος. Τέλος για τον Βενιζέλο κακώς κατηγόρησε τον Άκη ότι έριξε το ΠΑΣΟΚ αφού ο ίδιος ως πρόεδρος του κινήματος το έφτασε στο 4 τοις εκατό».STARΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ