RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ - ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Σύμφωνα με τον Τάσο Ιεροδιακόνου έρχονται τοπικές μπόρες και βροχές που αν παραμείνουν έτσι τα στοιχεία θα είναι πάρα πολλές και παγκύπριες.. 
Από Δευτέρα πτώση θερμοκρασίας και από Τρίτη με Τετάρτη ακόμα περισσότερη. Φαίνονται μεγάλες ποσότητες βροχής από Τετάρτη και μετά.. γι αυτό το ShowTime-cy σας ενημερώνει να λάβουμε από νωρίς τα μέτρα μας.... 

Αυτό που ήθελα να πω αν και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πόσες ποσότητες βροχής θα έχουμε πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα πλημμυρών τοπικά. 


Σε περιπτώσεις καταιγίδων και βροχών πάντα προσέχουμε τα παρακάτω: 


    Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
    Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ή την έντονη βροχόπτωση ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
    Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών  δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά. - Ο κάθε δήμος να λάβει από αύριο κι όλας τα μέτρα του... Όχι άλλα λάθη....
    Αν πρόκειται να μετακινηθούν καλώς ή κακώς να ενημερωθούν για τον καιρό και για την κατάσταση του οδικού δικτύου από το ShowTime-cy ή από τις έκτακτες ανακοινώσεις της αστυνομίας Κύπρου. Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν προβλήματα στους δρόμους.
    Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
    Σε περίπτωση εκδήλωσης χαλαζόπτωσις να καταφεύγουν σε ασφαλή χώρο και εφόσον έχουν ζώα να μεριμνούν ώστε και αυτά να βρίσκονται επίσης σε ασφαλή χώρο.

Ας προετοιμαστούμε μια φορά νωρίς για να κοιμόμαστε ήσυχοι. Ενημερώστε τους φίλους σας με ένα share και ας ελπίσουμε οι βροχές να είναι ευεργετικές.... για την Κύπρο μας.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ