RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΒΗΣ - ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Και ξαφνικά.... μπήκε στη ζωή μας ο Γιώργος Βαλβης και μας τα... αλλάζει όλα.

Ένας νέος καλλιτέχης μπορεί να σε κάνει πλέον να κάνεις δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει ή όχι να πετάξεις τα παλλιά σου παπούτσια ή ρούχα αφού μπορεί σε λίγες ώρες να στο κάνει... ολοκαίνουργιο και πιο μοδάτο από ποτέ. 

Ο Γιωργος Βάλβης από 5 ετών ξεκίνησε να ζωγραφίζει ενώ από την 1η τάξη του δημοτικού τα σχέδια του έκαναν θραύση. Είχε το... σκουλίκι μέσα του, καλλιτεχνική φλέβα. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. 

                                      VALVIS DESIGN - ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Σπούδασε γραφικές τέχνες, ζωγραφική, ενώ λατρεύει και τη μουσική. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με πίνακες ζωγραφικης, μουσικη, θεατρο, σκηνικά θεατρου, συγγραφη, κομικς και με fashion design σε ρουχα, παπουτσια. 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ-www.facebook.com/Valvis-Design
 

Αν έχεις ένα παλλιό ζευγάρι παπούτσια, ένα φόρεμα, κάποιο τζιν και πλέον δεν το αγαπάς όσο πριν. Υπάρχει λύση. Ο Γιώργος Βάλβης μπορεί να στο κάνει αγνώριστο και σχεδόν καινούργιο.Άλλωστε η δουλειά του είναι η... υπογραφή του. Χρυσοχέρης και απίστευτο ταλέντο. Πάρτε μια γεύση μέσα από το ShowTime-cy. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ