RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

OMG: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 27KG ΚΟΚΑΙΝΗ

Όσο και να ψάξεις στα αρχεία σου, για να βρεις τις δουλειές που έκανε το πασίγνωστο μοντέλο (όπως σκούζουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ), δεν καταφέραμε να βρούμε τίποτα. Βρήκαμε όμως, που είναι και μάλιστα αρχηγός, ως αθλητής. 

Ο... 38χρονος Δημήτρης Χατζηκυριάκος, είναι (ήταν) ο αρχηγός των "πράσινων ροπάλων", δηλαδή, της ερασιτεχνικής ομάδας μπέιζμπολ η οποία πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι σε πρωτάθλημα και συγκεκριμένα, στο 14ο ελληνικό Πρωτάθλημα.  
 
Η αλήθεια είναι, πως ο 38χρονος πέρασε από τον χώρο του μόντελινγκ, από τα τέλη των 90s έως τα τέλη των 00s, αλλά δεν υπήρξε ποτέ πρώτο όνομα στον χώρο.   
Αντιθέτως όμως, πέρυσι, στην ομάδα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, είχε τη θέση του αρχηγού.  Θέση για τη σύλληψη του αθλητή του μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, ο οποίος πιάστηκε με 27 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του, πήρε ο Ερασιτέχνης.    Αναλυτικά η θέση του Ερασιτέχνη "Ο Παναθηναϊκός έχει 2000 αθλητές και δεν μπορεί να παρακολουθεί την προσωπική ζωή τους. Αν όμως αποδειχθεί παραβατική δραστηριότητα από αθλητή του Παναθηναϊκού θα υπάρξουν συγκεκριμένες δράσεις. Δηλαδή διαγραφή απ’ τα μητρώα αθλητών του συλλόγου και καταγγελία στην επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας".tromaktiko ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ