RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ MODELING ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ... DIVA MODELS

Με δύο δυνατές συνεργασίες στελέχωσε τις Σχολές Μοντέλων Diva Models ο Ιδιοκτήτης τους Παύλος Μεταξά. Το γνωστό μοντέλο Tara Τσουλούπα ανάλαβε να διδάξει τα Μοντέλα της Σχολής στη Λεμεσό ενώ στη Λευκωσία το έμπειρο Μοντέλο Αννα Αντρεα Λουκά συνεχίζει και φέτος. 

Οι σχολές Diva Models φημίζονται για την εξαιρετική δουλειά τους ενώ οι περισσότερες Εστεμμένες των Καλλιστείων είναι πρώην Μαθήτριες των Σχολών Diva ή μοντέλα του Πρακτορείου. 


Τα μαθήματα αρχίζουν αρχές Οκτωβρίου. Αν σε θαμπώνουν τα φώτα της πασαρέλας, σου αρέσει να σε φωτογραφίζουν και να λαμβάνεις μέρος σε Επιδείξεις Μόδας τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να τηλεφωνήσεις στο 99625660. Ο Παύλος Μεταξάς είναι ο National Director του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Αντρικού Modeling ‘Manhunt International’. Πρόσφατα πούλησε τα δικαιώματα του διαγωνισμού στον Τηλεοπτικό Σταθμό SIGMA όπου θα τον δούμε και στην Κριτική Επιτροπή. Για τις κοπέλες το Diva Models εξασφάλισε τα δικαιώματα του Παγκόσμιου διαγωνισμού Miss Motors που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στην Ιταλία. Περισσότερα όμως για αυτό τον διαγωνισμό και για συμμετοχές σύντομα.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ