RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

HOT NEWS: GAY ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SHOWBIZ ΕΚΑΝΕ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Άγριο επεισόδιο άνευ προηγούμενο συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο ωστόσο σήμερα έφθασε στα αυτιά του ShowTime-cy...

Πασίγνωστος τραγουδιστής - τον λες και... χαμηλών τόνων - έφθασε στο νησί μας για μία και μόνο εμφάνιση όχι μόνος αλλά... με τον επίσης επώνυμο εραστή του. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ταξί - λιμουζίνα που τον περίμενε έξω από αεροδρόμιο δεν υπολόγιζε όλα εκείνα που συνέβαιναν. 
Οι δύο... αστέρες της ελληνικής showbiz επιβιβάστηκαν στο ταξί και κάθισαν στα πίσω καθίσματα. 
Δεν πέρασαν δέκα λεπτά και οι δύο... κατά τα άλλα χαμηλών τόνων, σύμφωνα με αποκαλυπτικές και πιπεράτες πληροφορίες του ShowTime-cy  άρχισαν να μπαλαμουτιάζονται μέσα στο ταξί με τον οδηγό να μην πιστεύει στα μάτια του για όλα όσα έβλεπε... 

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο... ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙ... ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ 

Και να ταν μόνο αυτό. Οι χειρονομίες και τα.... χουφτώματα του ενός προς τον άλλο - φαίνεται τους έπιασαν οι ζέστες της Κύπρου και πεταλούδιζαν - τους έκαναν να αναστενάζουν από ηδονή με αποτέλεσμα... ο οδηγός να πάρει αμέσως τηλέφωνο το αφεντικό του και να αρχίσει να βρίζει. 
"Δεν πρόκειται να τους φέρω εγώ αυτούς στη Λευκωσία", φαίνεται να είπε ο ταξιτζής "θα τους κατεβάσω κάτω αν σε ένα λεπτό δεν σταματήσουν να οργιάζουν μέσα στο αυτοκίνητό μου..."
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πιπεράτες πληροφορίες που έφθασαν στα αυτιά του ShowTime-cy, ο ταξιτζής "παλούκωσε" κυριολεκτικά το αυτοκίνητο και τους είπε με άγριο ύφος αν δεν σταματήσετε να... μέσα στο ταξί μου θα σας κατεβάσω κάτω.Η μανούρα συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να τους πετάξει έξω από το ταξί και να σταλεί άλλο όχημα να τους παραλάβει.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ