RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΞΙΟΣ: ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο μίας κυρίας βρήκε άγνωστος από τη Λευκωσία μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο και φυσικά έπραξε όπως θα άρμοζε στον κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο με αισθήματα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTIme-cy, ο κύριος Κώστας, ελεγκτής λεωφορείων της Λευκωσίας, ξαφνικά είδε έξω από το νοσοκομείο ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι. Ξαφνικά... σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του ShowTime-cy, το κινητό τηλέφωνο "χτύπησε" και στην άλλη γραμμή ήταν η Κατερίνα, κόρη της κυρίας που το έχασε. Ο κύριος που βρήκε το κινητό τηλέφωνο αμέσως το απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ευτυχώς που καλέσατε.... " Με ποιον μιλάει λέει η κόρη της κυρίας που το έχασε και εκείνος της εξήγησε πως το βρήκε έξω από το νοσοκομείο μαζί με ένα πορτοφόλι. Λίγη ώρα αργότερα ο άνθρωπος με την καλή καρδιά το παρέδωσε στην κυρία που της είχε πέσει και η κόρη της τον ευχαριστεί δημοσίως: 
"Θέλω από καρδιάς κι εκ μέρους όλης της οικογένειας να ευχαριστήσω τον αξιέπαινο Άνθρωπο που βρήκε το πορτοφόλι με τα λεφτά της μητέρας μου και το κινητό της τηλέφωνο στη Λευκωσία και μας το παρέδωσε. Κτυπούσα το τηλέφωνο της μητέρας μου για να μάθω τι έγινε εκεί στο Γενικό νοσοκομείο που πήγε. Το απάντησε αυτός ο Κύριος και μου λέει: - Eυτυχώς που χτύπησες το τηλέφωνο και το πρόσεξα που ήταν εκεί... Μπορώ να σας το στείλω. - Πως σας λένε και τί δουλειά κάνετε; - Kώστας και είμαι ο ελεγκτής των λεωφορείων ... Πραγματικά, αυτού του ευγενέστατου υπάλληλου του αξίζει να έχει ό,τι επιθυμεί. Του το ευχόμαστε ! Τιμή μας που του μιλήσαμε. θα θέλαμε να είναι φίλος της οικογένειας μας, γιατί με τέτοιους φίλους γίνεσαι πραγματικά πλούσιος ( δεν εννοώ φυσικά σε λεφτά ). Να΄σαι πάντα καλά , κύριε Κώστα μας !!!"
Τέτοιες κινήσεις πρέπει να της δημοσιεύουμε και να τις μαθαίνει όλος ο κόσμος... Γιατί παρά τα προβλήματα που μας μαστίζουν υπάρχει ακόμα ανθρωπιά... 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ