RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΛΤΙΣΙΟΡ - Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΙΚΟ

Λευκωσία: Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Μπολτίσιορ, ο οποίος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση συναντήθηκε πριν από λίγο με τον υπουργό Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο. 

Μέσα σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο ΥΠΕΣ έδωσε οδηγίες για ανανέωση του διατάγματος διαμονής στην Κύπρο του Μιχάλη, για ένα ακόμη χρόνο, ενώ τον κάλεσε όπως υποβάλει το συντομότερο αίτηση πολιτογράφησης του ως Κύπριου πολίτη. Σε δήλωση του ο κ. Χάσικος ανέφερε ότι θα εξετάσει την αίτηση του 20χρονου μόλις φτάσει κοντά του, κατά προτεραιότητα.  
Ο ΥΠΕΣ επεσήμανε ότι ο Μιχάλης Μπολτίσιορ έχει καθαρό ποινικό μητρώο και τον κάλεσε να παραμείνει έτσι. Ο 20χρονος εξερχόμενος της συνάντησης με τον ΥΠΕΣ, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον ΥΠΕΣ, την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και σε άλλα ΜΜΕ που τον βοήθησαν. Είπε επίσης ότι όσο ζει δεν θα ξεχάσει ότι ο «Φιλελεύθερος» τον βοήθησε να συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, κάτι που θεωρούσε ακατόρθωτο.  Ανέφερε επίσης ότι ελπίζει μετά τις σημερινές εξελίξεις να μπορεί να γίνει Κύπριος και παράλληλα σημείωσε πως κάνει όνειρα για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση. Ο Μιχάλης απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην κοινωνία της Λάρνακας που τον στήριξε σημαντικά τα τελευταία τρία χρόνια που ζει μόνος στην Κύπρο αλλά και στους περίπου 13.000 ανθρώπους που μέσω του facebook υποστήριξαν την προσπάθεια του να γίνει Κύπριος.philenews.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ