RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ.... ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Συνελήφθη το απόγευμα χθες και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο του 41χρονου ανακόπηκε για έλεγχο σε περιοχή της Πάφου γύρω στις 4 το απόγευμα χθες και κατά τη διάρκεια του ελέγχου σε αυτό, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 29 γραμμαρίων, ενώ σε σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη, στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης ένα γραμμάριο κάνναβης.
Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συλλήψεις
*** Συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση έξι πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού όπλου, χρήσης εκρηκτικών υλών και για απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις.  Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθηκαν χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 23χρονος και 21χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.  Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.  Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ