RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.... ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ

Τραγωδία χθες βράδυ στην παλιά Λευκωσία - 27χρονη αλλοδαπή από τις Φιλιππίνες γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο στην προσπάθεια της να διαφύγει από τον έλεγχο αστυνομικών - Εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από ηλικιωμένο άντρα - Στο τμήμα για ανάκριση αλλοδαπός σύντροφος της από το Νεπάλ, πρόσωπο «κλειδί»  

Όλα ξεκίνησαν, χθες βράδυ, όταν αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Τρικούπη στην παλιά Λευκωσία για συνηθισμένο έλεγχο, σε μία περιοχή όπου συχνά υπάρχουν καταγγελίες για οχληρία. Σε κάποια στιγμή τα μέλη της δύναμης πλησίασαν τέσσερις αλλοδαπούς, εκ των οποίων η μια γυναίκα, και τους ζήτησαν να επιδείξουν έγγραφα με τα στοιχεία τους ώστε να διαπιστώσουν κατά πόσο ήταν παράνομοι ή όχι.  
Οι τρεις άντρες παρέδωσαν τα έγγραφα τους χωρίς να διαπιστωθεί τίποτα μεμπτό ενώ η γυναίκα τους ανέφερε ότι θα πρέπει να την ακολουθήσουν στο διαμέρισμα της για να τους προσκομίσει την ταυτότητα της.  Ακολούθως οι αστυνομικοί μαζί με τη γυναίκα μετέβησαν στην πολυκατοικία, που βρισκόταν στον απέναντι δρόμο, και αφού ελέχθησαν τα στοιχεία της αλλοδαπής, χωρίς να προκύψει τίποτα εναντίον της, τους ανέφερε ότι στην πολυκατοικία διαμένουν και άλλοι αλλοδαποί.  Ως εκ τούτου οι αστυνομικοί πήγαιναν από όροφο σε όροφο και διενεργούσαν ελέγχους στους ενοίκους. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όπως φαίνεται, «έπεσε» σήμα μεταξύ των αλλοδαπών ότι εντός της πολυκατοικίας υπάρχουν αστυνομικοί.  
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έφθασαν στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας και διεξήγαγαν έρευνες σε διαμέρισμα που διαμένει αλλοδαπός από το Νεπάλ. Εντός του διαμερίσματος υπήρχαν κι άλλοι αλλοδαποί που ελέχθησαν ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν και το μετέπειτα θύμα, η 27χρονη από τις Φιλιππίνες.  Όπως φαίνεται η 27χρονη στο άκουσμα ότι υπάρχουν αστυνομικοί στην πολυκατοικία επιχείρησε να διαφύγει σε διπλανό διαμέρισμα και τότε έγινε το κακό... 
Η άτυχη κοπέλα έπεσε από το φωταγωγό από τον πέμπτο ενώ την ίδια ώρα στο διαμέρισμα βρισκόταν οι αστυνομικοί.  Ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε, παρά μόνο λίγη ώρα αργότερα όταν εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη αίματος από τον ηλικιωμένο γείτονα της.  Αμέσως στο χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 27χρονη σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθει κατευθείαν στο χειρουργείο για επέμβαση. Ωστόσο, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα της σήμερα το πρωί.  
Η Αστυνομία άρχισε τη λήψη καταθέσεων για να εξακριβωθούν τις συνθήκες που έπεσε στο κενό η άτυχη γυναίκα και να διακριβωθεί τι είχε προηγηθεί.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αυτή την στιγμή στο ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκεται ο αλλοδαπός από το Νεπάλ για ανάκριση με την κατάθεση του να θεωρείται «κλειδί» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ