RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΥΡΙΣΕ "ΨΙΛΗ" ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Νέα μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ - Σταμάτησαν τη διοχέτευση πέραν των 23 Kg κάνναβης στην κυπριακή αγορά - Τους «μυρίστηκαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι Ελλαδίτες - Σήμερα στο δικαστήριο  Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισε και κατάσχεσε χθες βράδυ η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από οργανωμένη επιχείρηση. 

Γύρω στις 8:40 το βράδυ, ζητήθηκε από 52χρονο Ελλαδίτη, που μόλις είχε αφιχθεί από την Αθήνα, να περάσει από τελωνειακό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν 10 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 12,5 κιλών.  Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος είχε συνταξιδέψει με την 48χρονη σύζυγο του και στο αεροδρόμιο στην Αθήνα είχαν ζυγίσει δύο αποσκευές ιδίου βάρους. 
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για εντοπισμό της 48χρονης από την Ελλάδα ωστόσο σχεδόν δύο ώρες μετά, γύρω στις 22:40, εμφανίστηκε μόνη της στο τελωνείο και έψαχνε το σύζυγο της. Σε ερωτήσεις που της έγιναν η 48χρονη ανέφερε ότι είχε κρύψει την αποσκευή της σε κάποιο σημείο του αεροδρομίου. Μετά από υποδείξεις της η αποσκευή εντοπίστηκε. Κατά τον έλεγχο που έγινε στην αποσκευή εντοπίστηκαν 7 συσκευές κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 11,160kg.  Τόσο ο 52χρονος όσο και η 48χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.cyprustimes ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ